Η Εταιρεία μας

Οι απαιτήσεις των καιρών αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουμε και εμείς!

Μια επιπλέον απαίτηση του κόσμου που ασχολείται γενικότερα με την ραφή, είναι μηχανές αυτοματοποιημένες, κατάλληλα τροποποιημένες ώστε να είναι πιο παραγωγικές, πιο γρήγορες και πιο ευκολόχρηστες.

Στο ήδη υπάρχον τμήμα επισκευών και πωλήσεων ραπτομηχανών έρχεται να προστεθεί ένα επιπλέον τμήμα, το οποίο σαν κύριο αντικείμενο έχει τις εξατομικευμένες ειδικές μηχανές με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη, επιπρόσθετα οδηγούς ραπτομηχανών, υποστηρικτικά μηχανήματα για κάθε βιομηχανία ραφής, αυτοματισμούς που έχουν σχέση με την ραπτική, καθώς επίσης μελέτη και κατασκευή εξαρτημάτων ή ακόμα και μηχανών για την ραφή, συσκευασία, μεταφορά και οργάνωση ιδιαίτερων προϊόντων όπως στρώματα, ομπρέλες, δίχτυα ψαρέματος, στολές κατάδυσης από νεοπρέν, συσκευαστικές μηχανές και άλλα πολλά!

Θέλοντας να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιούμε ως επί το πλείστον μηχανές βαρέως τύπου ευρωπαϊκές καθώς και γιαπωνέζικες γύρω από το στήσιμο κάθε αυτοματοποιημένου σταθμού ραφής. Χρησιμοποιούμε τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες με μόνο στόχο την βέλτιστη και απροβλημάτιστη λειτουργία τους.

Η επιχείρησή μας, έχοντας τα εφόδια της μακρόχρονης εμπειρίας, της τεχνογνωσίας, της υψηλής τεχνικής κατάρτισης, της εξειδίκευσης, της αξιοποίησης μηχανημάτων ακριβείας και εργαλείων, επιθυμεί να αποτελέσει αρωγό σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής προσπάθειας του κάθε πελάτη, παρέχοντας άρτιες αποτελεσματικά και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις σκέψεις και τα σχέδια σας και να βρούμε την ιδανική λύση για την παραγωγή σας.Designed & Developed By ITConcept